Web Developer

Vill du vara med och utveckla Viking Lines onlinebokning? Vi erbjuder dig ett intressant och utmanande jobb med bra personal förmåner.

Viking Lines IT-avdelning strävar efter att leverera största möjliga värde för verksamheten både i land och till sjöss. I vårt webb team kommer du att få möjligheten att vara delaktig i alla delar av utvecklingsarbetet av vår onlinebokning, från kravarbete och utveckling till drift och förvaltning.

Vi söker både frontend- och backendorienterade utvecklare och det viktigaste är din attityd till lärande samt att du är intres serad av helheten och inte bara av att skriva hållbar kod. Backend, vi ser gärna att du har kunskaper i Struts/Spring, Java och Rest api’er.

Frontend, vi ser gärna att du har kunskaper i JavaScript (Angular JS / JQuery) och LESS – CSS.

Meriterande för båda tjänster är kunskaper i Git, Automatiserade tester, Jenkins (CD/CI), Scrum / Agile samt GTM Google Analytics /Tag Manager. Tjänsterna förutsätter goda kunskaper i svenska och engelska.

Vi erbjuder dig företagshälsovård, friskvård, subventionerad lunch och friskvårdskuponger. Med ditt personalkort åker du och din bil gratis på våra fartyg. Viking Line är en stabil arbetsgivare som varit verksam inom rederibranschen i snart 60 år. Vi har en stark tro på framtiden och vårt nya fartyg kommer i trafik 2021.

Tillträde sker enligt överenskommelse. För mer info, kontakta Systemchef Jan Helin jan.helin@vikingline.com eller per telefon +358 18 270 00.

Välkommen med din ansökan, inklusive CV och löneanspråk senast 15.09.2019 via http://www.vikingline.com/sv/Sok-jobb/I-land/

Viking Line

Sista ansökningsdag: 

söndag, september 15, 2019