WEB DEVELOPER

Till IT-funktionen i Mariehamn söker vi nu för tillsvidareanställning på heltid två tjänster som

WEB DEVELOPER 

Vill du vara med och utveckla Viking Lines onlinebokning? Vi erbjuder dig ett intressant och utmanande jobb med bra personalförmåner.

Som anställd hos oss får du tillgång till företagshälsovård, friskvård, subventionerad lunch och friskvårdskuponger. Med ditt personalkort åker du och din bil gratis på våra fartyg.

Viking Lines IT-avdelning strävar efter att leverera största möjliga värde för verksamheten både i land och till sjöss. I vårt webbteam kommer du att få möjligheten att vara delaktig i alla delar av utvecklingsarbetet av vår webbokning, från kravarbete och utveckling till drift och förvaltning.

Vi söker bde fronted- och backendorienterade utvecklare och det viktigaste är din attityd till lärande samt att du är intresseraed av helheten och inte bara av att skriva hållbar kod.

Backend, vi ser gärna att du har kunskaper i Struts/Spring, Java och Rest apiér.

Frontend, vi ser gärna att du har kunskaper  i JavaScript (Angular JS / JQuery) och LESS-CSS. 

Meriterande för båda tjänster är kunskaper i Git. Automatiserande tester, Jenkins (CD/CI), Scrum/Agile samt samt GTM Google Analytics / Tag Manager. Tjänsterna förutsätter goda kunskaper i engelska och svenska.

Tillträde sker enligt överenskommelse. För mer information, kontakta Systemchef Jan Helin, jan.helin@vikingline.com eller per telefon +358 18 270 00.

Välkommen med din ansökan, inklusive CV och löneanspråk senast 24.5.2019 via http://www.vikingline.com/sv/Sok-jobb/I-land/

Viking Line Abp
Pb 166, 22101 Mariehamn

Sista ansökningsdag: 

fredag, maj 24, 2019