S-marketchef

Osuuskauppa Varuboden-Osla Handelslag/Varuboden på  Åland Ab (VBO) är ett i Nyland och på Åland verksamt självständigt handelslag, som ingår i S-gruppen. VBO ägs av sina ägarkunder (drygt 67 000 personer). Enligt principerna för andelsverksamheten använder Varuboden-Osla resultatet av affärsverksamheten till fromma för sitt verksamhetsområde och sina ägarkunder. Handelslaget idkar daglig- och bruksvaruhandel, försäljning av trädgårdsartiklar och blommor, trafikbutiksverksamhet, bränslehandel och restaurangverksamhet. Vi är en pålitlig, ansvarskännande och stabil arbetsgivare. Varuboden-Osla är en betydande arbetsgivare på sitt verksamhetsområde med fler än 1000 professionella anställda inom sin bransch, i olika former av arbetsförhållanden. Hos oss är det möjligt att kombinera arbetsliv och studier eller familjeliv på ett smidigt sätt. Våra drygt 50 verksamhetsställen erbjuder också goda möjligheter att utveckla sig och gå vidare i karriären.

Vi söker en

S-marketchef

Vi söker nu en butikschef till S-market Jomala för fast anställning. Arbetstiderna är i medeltal 37,5 h/vecka. Platsen fylls genast då en lämplig person hittats.

Som butikschef ansvarar du för enhetens resultat, kundnöjdheten, kundbetjäningen, processerna och arbetsledningen för personalen. Du har ett genuint intresse för att utveckla verksamheten, din förmasstil är coachande och du arbetar exemplariskt tillsammans med ditt arbetslag. Du försäkrar en fortlöpande utveckling av försäljning- och kundbetjäningskulturen på din enhet. Du kommer atrt jobba tillsammans med hela S-markets yrkeskunniga personal, med stöd av Varuboden-Oslas stödfunktioner samt branschledning.

Av dig förväntar vi oss:
• insikt i detaljhandelns utveckling i framtiden
• förmåga till resultatinriktat, coachande förmansarbete
• stresstålighet, samt samarbets- och organisationsförmåga
• färdigheter att leda utmärkta prestationer inom kundbetjäning, samt utmärkta färdigheter att leda arbetslag och individer
• styrka och noggrannhet att leda vardagliga kundbetjäningsprocesser
• att du förbinder dig att följa S-market-konceptet

Som en fördel ser vi att du:
• behärskar både svenska och finska

Vi erbjuder dig:
• Varuboden-Oslas och S-gruppens utmärkta personalförmåner och möjligheter till personlig karriärutveckling
• en fast heltidsanställning
• en ungdomlig, trevlig arbetsmiljö

Tilläggsuppgifter och ansökningar:
Distriktschef Tomas Fagerström, tel. 010 762 6326, tomas.fagerstrom@sok.fi

Fyll i ansökan senast 21.4.2018 på adressen www.s-rekry.fi. Sökord 10406.

Varuboden på Åland Jomala

Sista ansökningsdag: 

lördag, april 21, 2018