En serviceinriktad säljare

Team Sportia Åland i Maxinge består av ett gäng glada och sporttokiga människor! Målet är att erbjuda ett brett utbud av produkter för träning och fritid och dessa ska levereras till våra kunder med hjälp av god service och kunskap. Vi är ett helåländskt företag med 8-10 anställda. Nu söker vi en säljare till butiken och tjänsten är på 1 år med möjlighet till ordinarie anställning.

En serviceinriktad säljare

Vi söker dig som älskar att möta kunden i den dagliga säljsituationen. Intresset för träning och fritid är en förutsättning och i det dagliga arbetet så vill vi att:

  • Du är en allsidig säljare i butik (allt från textil och skor till cykel och träningshårdvara)
  • Du är utåtriktad, söker aktivt upp kunden och intresserar dig för hur du kan bemöta olika typer av kundbeteenden.
  • Du har ett intresse för olika sporter såsom längdskidor, cykel, löpning, fotboll, innebandy, badminton mm. Det du inte kan vill du gärna lära dig mer om.

Du är en noggrann och flexibel lagspelare som gillar att möta människor. Tjänsten är på 80-100% av heltid . I arbetet ingår både kvälls- och helgjobb.

Skicka in ansökan jämte löneanspråk till vd Anna Wennström, anna@teamsportia .ax. Har du frågor, ring gärna på 0457-548 3368. Ansökningstiden går ut 17.7.2020 men tjänsten kan även tillsättas under pågående ansökningstid.

 

Team Sportia

Sista ansökningsdag: 

fredag, juli 17, 2020