Webbutvecklare

Vill du delta i utvecklingen av Ålands digitala framtid? Strax Kommunikation erbjuder lösningar inom webb och digital teknik för företag, organisationer och offentlig sektor. Våra kunder tror på framtiden och investerar fortlöpande i webbplatser, e-handel, e-identifikation, intranät och digital marknadsföring. Utmaningarna är många, möjligheterna fler!

Den ökade efterfrågan gör att vi nu söker en  WEBBUTVECKLARE

som vill jobba i en kreativ miljö med designers, skribenter och projektledare. 

Vi söker dig som har erfarenhet av programmering i PHP och av att utveckla webbplatser i CMS-verktyg. Du får gärna ha en utbildning på högskolenivå, men erfarenhet av liknande jobb och ett brinnande intresse för webb och problemlösning väger minst lika tungt.

Hos oss får du ofta jobba i team med hängivna programmerare, stilsäkra kreatörer och noggranna projektledare. Men emellanåt får du också jobba helt självständigt i projekt med beställaren. Vi värdesätter medarbetare som tar ansvar, är flexibla, gillar krävande uppdrag och bidrar till arbetsglädje i lokalerna på Strandgatan 16. 

Vi jobbar i Drupal, men kräver inte erfarenhet av just det systemet för anställning. Du kan lika gärna ha jobbat i Wordpress, Joomla eller något liknande. 

Intresserad? Sänd din fritt formulerade ansökan till bengt@strax.ax, senast den 17 februari 2017. Bifoga cv, arbetsprover och referenser. 

Frågor? Kontakta vd Bengt Johansson 0457 3135 559 (också kvällstid).

 

Strax Kommunikation är en komplett byrå som levererar webblösningar, trycksaker, annonser och design. Vi är också utgivare av webbportalen aland.com, destinationsmagasinet Åland Guide och Åland Turist- och cykelkarta.

Strax

Sista ansökningsdag: 

fredag, februari 17, 2017