VD

Sjökvarteret i Mariehamn söker VD

Vi söker en person som kan ansvara för Sjökvarterets administration, marknadsföring och underhåll. Vårt marina kulturarv får gärna ligga dig varmt om hjärtat och du kommer att arbeta i en av Ålands finaste miljöer nära havet.

Arbetet är relativt fritt med möjligheter till egna initiativ och med allsidiga kontakter till allmänhet, myndigheter och människor i Sjökvarteret. Att utveckla Sjökvarteret ser vi som en viktig del av arbetet vilket även innebär att du utvecklar och marknadsför Sjökvarteret som besöksmål. I arbetsuppgifterna ingår även guidning samt evenemangsutveckling.

Du arbetar under Stiftelsen Sjökvarterets styrelse, bereder och protokollför ärenden samt verkställer beslut.

Befattningen utgör för närvarande 60% av heltid (22 h/v). Anställningen börjar enligt överenskommelse.

Rikta din fritt formulerade ansökan med CV samt löneanspråk till Stiftelsen Sjökvarteret, Sjökvarteret, AX-22100 Mariehamn eller per e-post: donny@aland.net. Ansökan skall vara oss tillhanda senast 1.3.2017.

Närmare information ges av styrelseordförande Donny Isaksson tel. 0457 530 1403, donny@aland.net eller styrelsemedlem Mats Örblom tel. +46 70 291 3101, mats.orblom@gmail.com

Sjökvarteret i Mariehamn är en levande marin miljö med båt- och skeppsbyggeri och annat hantverk samt hamn för traditionella segelskutor och träbåtar. Sjökvarteret drivs av Stiftelsen Sjökvarteret, grundad av Mariehamns stad 1994.

Stiftelsen Sjökvarteret
Östra Utfarten, 22100 Mariehamn

Sista ansökningsdag: 

onsdag, mars 1, 2017