Samordnare för Första hjälp och hälsovård

Finlands Röda Kors Ålands distrikt anställer en ordinarie

Samordnare för Första hjälp och hälsovård

Tjänsten är på heltid. 

Till dina arbetsuppgifter hör att utbilda Röda Korsets första hjälpen utbildningar på Åland samt samordna Röda Korsets Första hjälpen och hälsovårdsverksamhet i distriktet. 

Arbetet inkluderar kommunikation, administration samt utvecklings och projektarbeten. Frivilliga är en stor och viktig del av vår verksamhet, och i arbetet ingår att stöda de lokala Röda Kors avdelningarna i deras verksamhet. Du deltar även i organisationsarbete och beredskapsarbete tillsammans med samordnaren för beredskapsärenden.  

Du arbetar både självständigt och i grupp, och behöver vara både initiativtagande och flexibel. Vi värdesätter att du är lyhörd och har god samarbetsförmåga, vi samarbetar med organisationer och myndigheter på Åland och på fastlandet. I arbetet ingår kontinuerlig fortbildning och du behöver ha datorvana. 

Vi erbjuder dig ett mångsidigt arbete, trevliga kollegor och möjligheter att påverka och utveckla arbetet enligt både kundernas behov och eget intresse. Du kan rätt långt påverka din egen arbetstid, med det ingår kvälls- och veckoslutsarbete. 

Personalen erbjuds företagshälsovård, lunchförmån och friskvård.

Lön: enligt kollektivavtalet för organisationer inom det sociala området.

Behörighetskrav: Legitimerad YH yrkesutbildad person inom hälso- och sjukvården

B-körkort

Arbetsspråket på Åland är svenska men kunskaper i finska värdesätts eftersom vi har en aktiv kontakt med Finlands Röda Kors i hela landet.

Prövotid: 6 månader

Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökningstid: Senast 24.11.2023 kl. 12.00. Sänd din ansökan per epost till verksamhetsledare Tomas Urvas (tomas.urvas@redcross.fi). 

Om du har frågor ring Tomas Urvas (frågor om ansökningar) på 040 516 35 37 eller nuvarande samordnare för Första hjälp och hälsovård Martina Andersson (martina.andersson@redcross.fi)
040 164 89 13 (frågor om arbetets innehåll)

 

 

 

Röda Korset - Ålands distrikt

Sista ansökningsdag: 

fredag, november 24, 2023