System- och logistikkoordinator och Inköpskoordinator

Eckerökoncernen bedriver passagerar- och bilfärjetrafik på Ålands hav i Eckerö Linjen, passagerar- och bilfärjetrafik samt Ro-pax verksamhet på finska viken i Eckerö Line, kryssningstrafik mellan Stockholm och Mariehamn i Birka Cruises, Ro-ro verksamhet i Eckerö Shipping samt busstrafik på Åland i Williams Buss.

Till vår Inköpsavdelning i Mariehamn söker vi två personer.

System- och logistikkoordinator

Om tjänsten
I tjänsten som System- och logistikkoordinator fungerar du i huvudsak som systemstöd fˆör vårt kassa- och lagerhanteringssystem och koordinerar leveranser till våra fartyg. Du rapporterar till Inköpschefen.

Vem är du?
Du har erfarenhet av Back-Office funktionalitet från någon form av varulager-/kassasystem. Du är lättlärd, positiv och har lätt för att kommunicera och förklara. Arbetet kräver språkkunskaper i svenska och engelska och det är en fördel om du behärskar finska.

Inköpskoordinator

Om tjänsten
I tjänsten som Inköpskoordinator jobbar du bland annat med olika typer av statistiska uppföljningar, estimat samt kampanj- och marknadsföringskoordinering. Du rapporterar till Produktchefen för Vin & Sprit.

Vem är du?
Du har en ekonomisk utbildning och behärskar Excel. Du är positiv, utåtriktad och har lätt för att kommunicera och kan arbeta i grupp. Du är noggrann och strukturerad. Arbetet kräver språkkunskaper i svenska, finska och engelska.

Båda tjänsterna är placerade i Mariehamn. Vill du veta mer om tjänsterna är du välkommen att kontakta
Inköpschef Tor Rönnberg per telefon 018-28315 eller Produktchef Vin & Sprit Tom Skog per telefon 018-28461.

Skicka ditt CV med löneanspråk till tor.ronnberg@rederiabeckero.ax senast den 26 augusti 2019.
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före.

Rederi Ab Eckerö
Pb 158, 22101 Mariehamn

Sista ansökningsdag: 

måndag, augusti 26, 2019