Reparatör/underhållsperson

Vi söker en 

Reparatör/underhållsperson 

till Quickly Tvättcentral Ab för permanent arbetsförhållande. Till befattningen som underhållsperson hör att utföra förebyggande underhåll på maskiner, utrustning och fastighet, kvittera störningar, reparera maskiner, samt följa upp processens funktionalitet och kvalitet.

Du är initiativrik, energisk, har förmåga till självständigt arbete och är villig att lära dig nya saker. Du har en personal- och kundorienterad grundinställning samt lysande grupparbetsförmåga. Som fördel ses yrkesinriktad utbildning som stödjer arbetet, t.ex. el-, vvs-, automations-, maskinmontör eller annan teknisk utbildning. Det är även till fördel om du har ett tekniskt intresse och kompletterande utbildning, t.ex. kurser i elsäkerhet, heta arbeten och arbetssäkerhet. Därtill förutsätter befattningen att du är 18 år eller äldre och är i god fysisk form.

Vi erbjuder ett självständigt och mångsidigt arbete som en del av ett fungerande och professionellt team. Under arbetsdagen kan du komma att utföra flera olika uppdrag. Arbetsförhållandet börjar enligt avtal och arbetstiden per vecka är 37,5 timmar. Arbetet är tvåskiftsarbete. Lön enligt branschens kollektivavtal.

Intresserad? Närmare uppgifter om befattningen lämnas av VD Anders Boström 018-527741, anders.bostrom@lindstromgroup.com). Skicka din ansökan före 10.12.2018 till anders.bostrom@lindstromgroup.com

Quickly Tvättcentral Ab

Sista ansökningsdag: 

måndag, december 10, 2018