Framtidens revisionsproffs till Mariehamn / PwC

Är du intresserad av en karriär inom revision alternativt att vidareutveckla dina befintliga kunskaper inom området? Vi söker nu framtidens revisionsproffs till vårt team i Mariehamn. Detta är en tillsvidareanställning.

En grundläggande del av vårt sätt att arbeta bygger på coaching, vilket är en förutsättning för att utvecklas och så småningom kunna övergå till mera utmanande arbetsuppgifter. Revisionsarbetet bygger på att förstå kundens affärsverksamhet och därigenom hjälpa kunden att förebygga risker. Grunden i verksamheten är att skapa trygghet i näringslivet genom att säkerställa tillförlitligheten i finansiell information. Revisionsteamet som du ingår i fungerar som ett bollplank för kunden i ekonomiska frågor, vilket gör att personlig service och kundkontakt utgör en viktig del av vårt arbete. Vår kundportfölj omfattar allt från familje- och privatägda företag till börsnoterade bolag, och du ges en möjlighet att arbeta med uppdrag belägna bland annat i Helsingfors och Stockholm.

Vi ser helst att du

  • Har en ekonomisk examen såsom tradenom, ekonomiemagister med inriktning på redovisning/revision eller har färdigheter att slutföra en CGR- eller GR-examen.
  • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift samt har tillräckliga kunskaper i finska.
  • Har en del erfarenhet av ekonomiförvaltning eller revision. Dock ser vi att egenskaper som flexibilitet, engagemang samt en vilja att ständigt utveckla sina kunskaper kan vara av större vikt än tidigare arbetserfarenhet.

Vi är på jakt efter blivande experter som delar samma värderingar som oss. Vi förväntar oss att du är analytisk och noggrann i ditt arbete, att du är en rakryggad och engagerad kollega som är villig att utmana ditt tänkande och agera som en viktig del av vårt team.

Låter detta som något för dig?

Vi erbjuder dig en position i en global organisation med intressanta kunduppdrag och med goda möjligheter till både arbetsrelaterad och personlig utveckling inom revision, redovisning och skattefrågor. För oss är personalens välmående nummer ett, vilket vår topp fem-placering på Great Place to Work 2019 listan bland storföretag är ett kvitto på. Vi lägger stor vikt vid konkurrenskraftiga löner och personalförmåner, såsom friskvårds- och lunchförmåner. Vi ger dig en möjlighet att i Mariehamn uppleva hur det är att jobba på ett företag med global anknytning.

Är du den vi söker?

Eftersom vi går igenom ansökningarna i den ordning de kommer in ber vi dig snarast möjligt att skicka din ansökan till oss, dock senast den 31.5.2020 www.pwc.fi/careers. Arbetet inledsenligt överenskommelse, dock senast under hösten 2020.

Tilläggsinformation kan erhållas av CGR Fanny Johansson, 050 305 1793, fanny.johansson@pwc.com.

PwC

Sista ansökningsdag: 

fredag, juni 5, 2020