Operations Manager/(inköp/produktionsplanering)

Plasto tillverkar sedan 60 år spännande och säkra leksaker och Plastopak förpackningar. Största marknaden för våra produkter är i Norden; Finland, Sverige och Norge men vi har också försäljning till övriga Europa och andra länder. Vi är ett åländskt företag med kontor och produktion i Mariehamn. I Malmö, Sverige, har vi vårt svenska dotterbolag, som ansvarar för affärsområdet spel och leksaksförsäljningen på den svenska marknaden.

Operations Manager/
(inköp/produktionsplanering)

Plasto växer och ställer om för framtiden. Nu söker vi en analytisk person som ska stöda VD och produktionen med produktionsplanering och inköp. Du kommer också att jobba med analyser i vårt arbete att konstant förbättra effektiviteten i hela vår produktionsprocess från säljprognoser, behovsplanering, produktionsplanering till utleveranser.

Tidigare erfarenhet av liknande arbete är viktigt, och du bör kunna visa på erfarenhet av projektledning. Erfarenhet av verksamhet med egen produktion är önskvärd.

Bra svenska och engelska i tal och skrift nödvändigt, finska en fördel.

Tjänsten är heltid baserad på vår anläggning i Mariehamn.

Känner Du att detta skulle vara något för Dig?
Du är välkommen med din ansökan till jobb@plasto.fi. VD Bruno Carlson, tel. +46-70-180 99 94, ger gärna tilläggsuppgifter.

Intervjuer kommer att göras löpande, så skicka gärna in din ansökan snarast möjligt.

Plasto
Pb 14, 22101 Mariehamn

Sista ansökningsdag: 

torsdag, september 5, 2019