Ekonomiansvarig

Plasto tillverkar spännande och säkra leksaker och Plastopak förpackningar. Största marknaden för våra produkter är i Norden, men vi har också försäljning till övriga Europa och andra länder. Vi är ett åländskt företag med kontor och produktion i Mariehamn. I Malmö, Sverige, har vi vårt svenska dotterbolag, som ansvarar för affärsområdet spel och leksaksförsäljningen på den svenska marknaden.  

Vi söker en Ekonomiansvarig
till Plasto Gruppen för tillträde snarast.

Plasto fortsätter att växa och ställa om för framtiden. Vi investerar i nya produkter och produktionsmetoder, och vi jobbar på att konstant förbättra vår effektivitet i hela
organisationen. Vår omsättning är ca 4,5 miljoner euro. Vi har fortsatt öka vår försäljning även under Corona pandemin och förväntar oss fortsatt tillväxt även kommande år.

Ekonomiansvarig kommer att ansvara för hela ekonomifunktionen i våra fyra bolag inklusive vårt svenska dotterbolag. I arbetet ingår allt från bokföring, betalningar, löneadministration till stöd till VD med ekonomiska analyser av verksamheten och att fortsätta arbeta med processutveckling. Tjänsten är heltid baserad på vår anläggning i Mariehamn.

Känner Du att detta skulle vara något för Dig?

Du är välkommen med din ansökan till jobb@plasto.fi. Vi kommer att intervjua löpande så skicka gärna in din ansökan direkt, dock senast 3/12. VD Bruno Carlson, tel. +46-70-180 99 94, ger gärna tilläggsuppgifter.

Plasto

Sista ansökningsdag: 

fredag, december 3, 2021