Processingenjör

Optinova i Godby är världsledande producent av specialslangar och ingår i Optinova Holding koncernen.

Idag är vi drygt 150 personer anställda vid fabriken i Godby och växande. Vi har kunder över hela världen och en mångfald av personal med olika bakgrunder och erfarenheter. Vi behöver nu rekrytera ytterligare kompetenta medarbetare till gänget på #Mågottfabriken. Vår tro är att företagskulturen som all vår verksamhet genomsyras av är grunden till vår framgång, hur våra anställda känner sig, beter sig, arbetar och växer formar Optinovas framtid.

Vill Du bli en del i detta arbete? Vi söker:

Processingenjör

Optinova är ett av världens främsta extruderingsbolag av polymerslang både för medicinskt och industriellt bruk.
Vi växer och behöver öka vår kompetens inom vårt kärnområde extruderingsprocesser. Du har kanske inte jobbat med exakt extrudering, men du har en bakgrund inom process-
utveckling på ett systematiskt och kreativt sätt.  

Ditt ansvarsområde
Som Processingenjör kommer du att arbeta i projektteam med utveckling av nya och förbättring av existerande extruderingsprocesser med tillhörande produktionsutrustning. Du kommer att ha många kontaktytor, både internt mot vår produktion och externt mot kunder och partners över hela världen. Tillsammans med ditt team på utvecklingen så kommer du att hjälpa oss att ta ännu ett steg mot mer avancerade produkter och högre kvalitet. 

Din bakgrund
Du har en högskoleingenjörsexamen och gärna några års arbetslivserfarenhet från tillverkande plastindustri eller annan relevant processindustri där optimering av processer har varit i fokus.

Erfarenhet inom den medicintekniska industrin, extrudering eller polymerkunskap är meriterande. Kunskap inom datastödd processimulering eller 3D-design av verktyg är spännande.

Viktiga personliga egenskaper för rollen är att du är serviceinriktad och flexibel, nyfiken och framåt. Du är prestigelös och har lätt för att samarbeta, i samklang med Optinovas 
nyckelvärderingar helt enkelt.

För mer information om tjänsten kontakta Utvecklingsdirektör Dan Andersson, tel: +358 18329205 eller dan.andersson@optinova.com

Vi erbjuder en dynamisk och trivsam arbetsplats och ger dig möjlighet att växa i en trevlig och coachande miljö på #Mågottfabriken.

Arbetsspråket på Optinova är svenska men tjänsterna förutsätts även goda kunskaper i engelska i tal och skrift. Placeringsorten är Godby, Åland.

Tillträde enligt överenskommelse. Ange löneanspråk.

Skicka in din ansökan och CV till HR-direktör Per Lycke, per.lycke@optinova.com senast den 27.10.2017.

 

Optinova
Industrivägen 5, 22410 Godby

Sista ansökningsdag: 

fredag, oktober 27, 2017