Personalchef

Optinova i Godby är världsledande producent av specialslangar och ingår i Optinova Holding koncernen.

Idag är vi drygt 150 personer anställda vid fabriken i Godby och växande. Vi har kunder över hela världen och en mångfald av personal med olika bakgrunder och erfarenheter. Vi behöver nu rekrytera ytterligare kompetenta medarbetare till gänget på #Mågottfabriken. Vår tro är att företagskulturen som all vår verksamhet genomsyras av är grunden till vår framgång, hur våra anställda känner sig, beter sig, arbetar och växer formar Optinovas framtid.

Vill Du bli en del i detta arbete? Vi söker:

Personalchef

Ditt ansvarsområde
Som personalchef kommer du att planera, leda och löpande utveckla vår personalfunktion. Du blir ett starkt stöd för vår affär, då vi tror på att företagskulturen och människorna är grunden för vår framgång. 

Din bakgrund
För att lyckas i rollen som personalchef tror vi att dina viktigaste egenskaper är ett genuint intresse för människor och ett coachande arbetssätt. 

Vi vill att du har en personalvetarutbildning på högskolenivå och erfarenhet av kvalificerat personalarbete såsom talanghantering, gruppdynamik- & kompetensutveckling, rekrytering genom olika kanaler och nätverk, kulturbyggande och förhandling/konflikthantering.

Viktiga personliga egenskaper för rollen är att du är nyfiken och intresserad, driven av att utveckla samarbete, ledarskap och kultur. Du hör människor, men är också strukturerad och kan analysera och använda data, en Agil HR person helt enkelt.

Vi erbjuder en dynamisk och trivsam arbetsplats och ger dig möjlighet att växa i en trevlig och coachande miljö på #Mågottfabriken.

Arbetsspråket på Optinova är svenska men tjänsterna förutsätts även goda kunskaper i engelska i tal och skrift. Placeringsorten är Godby, Åland.

Tillträde enligt överenskommelse. Ange löneanspråk.

För mer information om tjänsten, kontakta VD Andreas Perjus, andreas.perjus@optinova.com, tel +358 18 32900.

Skicka in din ansökan och CV till HR-direktör Per Lycke, per.lycke@optinova.com senast den 27.10.2017.

Optinova
Industrivägen 5, 22410 Godby

Sista ansökningsdag: 

fredag, oktober 27, 2017