Maskinoperatörer

Vill du bli maskinoperatör hos oss?

Som maskinoperatör arbetar du med tillverkning och/eller efterbearbetning av slang avsedd för krävande medicinskt bruk. Vår ISO13485 certifiering tillsammans med din noggrannhet och precision är grunden för oss att upprätthålla vår globalt kända Optinovakvalitet.

Har du en positiv attityd? Är du hjälpsam och ansvarstagande? Då kan du vara den vi söker. Har du någon form av teknisk utbildning eller erfarenhet av verkstadsarbete ser vi det som en merit. Goda kunskaper i svenska behövs då det är vårt arbetsspråk.

Vi erbjuder dig ett ansvarsfullt jobb i ett växande företag, #mågottfabriken, där vi tillsammans jobbar för att alla ska trivas och utvecklas. Utbildning sker i jobbet, anställningen är tillsvidare, jobbet är heltid och sker i 3-skift. Tillträde enligt överenskommelse.

Intresserad? Sänd in din ansökan till career@optinova.com snarast. Vi intervjuar fortlöpande. För mer information kontakta Produktionsdirektör Bernt Björklund tel. 32900, mobil 04573421904, mail bernt.bjorklund@optinova.com eller Biträdande Produktionschef Magnus Backlund tel. 32900 mail magnus.backlund@optinova.com

Optinova Ab i Godby är en världsledande underleverantör av specialslangar för den medicinska industrin och ingår i Optinova Holding koncernen.

Mer information om Optinova hittar du på www.optinova.com

#mågottfabriken

Optinova Ab
Industrivägen 5, 22410 Godby

Sista ansökningsdag: 

fredag, oktober 12, 2018