Marknadskoordinator

Maxinge köpcentrum ligger strax utanför Mariehamn och erbjuder shopping i en trivsam och inspirerande miljö. Här får du en väl sammansatt butiksmix med starka varumärken, fokus på inspiration och hög servicegrad. Vi har nu ett ledigt moderskapsvikariat.

Som marknadskoordinator är du delaktig i att tillsammans med alla aff ärsinnehavare i centrumet skapa en kundupplevelse utöver det vanliga. Du är spindeln i nätet och direkt delaktig i all extern och intern kommunikation. Exempel på arbetsuppgifter är framtagning och genomförande av aktivitetsplan. Planera, följa upp samt rapportera budget för marknadsföring. Skapa och delta i events som anordnas i centrumet. Uppdatering av infotavlor, öppettider, och administration av hemsida och sociala medier.

Som person ser vi att du är mycket kommunikativ och serviceinriktad. Det är viktigt att du är driven och engagerad och har förmågan att fatta egna beslut. Eftersom denna tjänst är omväxlande är det viktigt att du är fl exibel och stresstålig samt att du har lätt för att skapa struktur och ordning i ditt arbete.

Vi tror att du som söker har erfarenhet av marknadsföring och försäljning samt vana att jobba med digital marknadsföring.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och är öppna för olika typer av bakgrund. Det viktigaste är att du är engagerad, relationsskapande och affärsmässig samt att du tycker att tjänsten låter som en drömroll. Tjänsten är ett moderskapsvikariat och är 50% eller enligt överenskommelse.

Skicka din fritt formulerade ansökan med cv till djd@maxinge.ax. Vi kallar till intervju löpande, men sista ansökningsdag är 10 augusti. Har du frågor eller önskar med information ringer du vd Dan-Johan Dahlblom på 018-432 220.

 

Maxinge

Sista ansökningsdag: 

måndag, augusti 10, 2020