Ekonomichef

Ab Mathias Eriksson är den marknadsledande aktören inom dagligvaruhandel på Åland. Moderbolaget driver fyra K-Super- market butiker: Kantarellen, Mattssons, Mathis-Hallen och Punkten. Ab Mariehamns Parti består av två verksamhetsgrenar: MP Livs som är importör och grossist inom livsmedel samt Byggvaruhuset som i huvudsak bedriver bygghandel.  Ab Mathias Eriksson och Ab Mariehamns Parti är dotterbolag till Wiklöf Holding Ab. 

Vi söker nu för bägge bolag en 
EKONOMICHEF

Som ekonomichef får du ett brett helhetsansvar för ekonomin i bolagen. Du ansvarar för löpande redovisning, månads- och årsbokslut, rapportering och budget. Du bidrar med analys kring verksamheterna och jobbar med tät uppföljning tillsammans med de ansvariga på enheterna. Du leder ekonomiavdelningen och utvecklar ekonomifunktionens rutiner och processer.

Vi söker dig som är noggrann, strukturerad och analytisk. Du tycker om utmaningar och är resultatinriktad. Du är självgående, kommer med initiativ och har förmågan att driva genom förändring. Du har lämplig högskoleutbildning och relevant yrkeserfarenhet.

Mejla din ansökan med cv senast den 11 oktober till niklas.lampi@mathis.ax. För frågor om tjänsten kontakta vd Niklas Lampi, 040 584 6659. Vi kallar till intervju löpande så vänta inte med din ansökan.

Ab Mathias Eriksson

Sista ansökningsdag: 

fredag, oktober 11, 2019