Fastighetsskötare

Fastighets Ab Marstad ägs i sin helhet av Mariehamns stad och är Ålands största hyresvärd. Bolaget förvaltar 725 hyreslägenheter i Mariehamn genom eget ägande och genom delägande i dotterbolaget Fastighets Ab Dalnäs. Bolaget erbjuder prisvärda hyresbostäder av normal standard med god kvalitet och servicenivå.  

FASTIGHETSSKÖTARE

Arbetsuppgifter

Som fastighetsskötare hos Marstad får du ett intressant och mycket varierande arbete. I arbetet ingår både inomhus och utomhus underhåll av fastigheterna liksom renoveringsarbete. Dina arbetsuppgifter innehåller bl.a. snickeriarbete, vvs-arbete, målning, städning, gräsklippning och snöröjning samt all slags allmänt löpande fastighetsunderhåll.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har byggnadsteknisk- och/eller vvs-utbildning. Vi förutsätter tidigare arbetserfarenhet inom dessa områden samt körkort och vana att framföra mindre arbetsmaskiner. För att passa till tjänsten behövs gott ordningssinne, positiv inställning till kundbemötande och kommunikation. Vi tror att du är noggrann i ditt arbete och har en god initiativförmåga i olika situationer.  

Tycker du att arbetsuppgifterna låter intressanta och att dina egenskaper motsvarar våra önskemål? Då vill vi gärna ta del av din ansökan! Tjänsten är ordinarie med tillträde enligt överenskommelse.

Skicka din personligt formulerade ansökan och CV till jan@marstad.ax. Sista ansökningsdag: 23.02.18. För frågor kontakta: Jan Blomqvist, telefon 531861.

Marstad

Sista ansökningsdag: 

fredag, februari 23, 2018