Personalchef

Mariehamn är en växande sjöfartsstad med drygt 11.700 invånare och goda kommu- nikationer till både fasta Finland och Sverige. Mariehamns stad är en stor arbetsgivare med cirka 800 anställda inom era olika branscher.

Du leder och utvecklar vårt arbetsgivar- och personalarbete med bland annat företagshälsovård, samordnad kompetensutveckling, löne- och avtalsfrågor samt arbetarskydd. Som personalchef är du en del av Mariehamns stads ledningsgrupp och leder personalkansliet.

Vi vill att du ska nna din glädje i att få stadens personal att må bra och i att coacha stadens chefer att utöva bästa möjliga ledarskap. Du står själv för ett klimat som främjar delaktighet och engagemang och du uppmuntrar och stödjer andra att göra detsamma. Du är beslutsam, organiserad, målmedveten och resultatinriktad. Samtidigt behöver du vara förtroendeingivande, vänlig och empatisk.

Tjänsten är ordinarie, heltid och med tillträde 1.4.2020 eller enligt överenskommelse.

Behörighetskrav är lämplig högskole- eller universitetsexamen eller motsvarande utbildning samt erfarenhet av ledarskap.

Ansökan ska vara oss tillhanda senast måndag 17.2.2020 kl. 15.00 till Mariehamns stad, stadskansliet, Pb 5, AX-22101 Mariehamn alternativt stadskansliet@mariehamn.ax

Närmare information ges av stadsdirektör Barbara Heinonen, telefon 018-5310 eller barbara.heinonen@mariehamn.ax 

Mariehamns stad

Sista ansökningsdag: 

måndag, februari 17, 2020