Hamnskydd- och fastighetsansvarig

Mariehamns Hamn Ab ägs i sin helhet av Mariehamns stad. Den 1 januari 2015 tog bolaget över stadens hamnverksamhet. Bolagets affärsidé är att erbjuda sina kunder en hållbar, effektiv och säker hamn med hög servicenivå, moderna anläggningar för färje-, kryssnings- och godstrafik samt hamnservice för lokala behov. Bolagets vision är att tillhandahålla en effektiv åretrunthamn med moderna hållbara anläggningar och kunnig personal samt vara en av Östersjöns mest attraktiva hamnar.

 

Då vår kollega går vidare i karriären söker vi
en erfaren och nyfiken person för tjänsten som

hamnskydd- och fastighetsansvarig

Vi erbjuder en spännande arbetsplats och ett omväxlande arbete med stort eget ansvar. Som hamnskyddschef (PFSO) arbetar du i tätt samarbete med våra kunder samt myndigheter med goda möjligheter att kontinuerligt utvecklas.

Vi söker dig med en bakgrund inom sjöfart, industri eller med annan teknisk bakgrund. Du är kundorienterad och positiv och har god samarbetsförmåga. Du får en viktig roll i vårt arbete med digitalisering, varför vi värdesätter kompetens inom området. Du leder projekt och ansvarar för utbildning och information om hamnskyddet samt leder drift- och underhåll av våra fastigheter.

Arbetsplatsen är i Mariehamn och arbetet sker i huvudsak dagtid på vardagar. Tjänsten är heltid. B-körkort är en förutsättning. Vi kommunicerar på svenska och engelska. För tjänsten görs en begränsad säkerhetsutredning av Traficom.

För mera information om tjänsten kontaktas Alef Jansson.

+358 18 531 470, alef.jansson@hamnen.ax

 

Rekrytering sker kontinuerligt så vi emotser din ansökan med löneanspråk snarast, dock senast fredag 02.09.2022 kl 16.00. Denna skickar du till alef.jansson@hamnen.ax.

 

www.hamnen.ax

Mariehamns hamn

Sista ansökningsdag: 

fredag, september 2, 2022