Ship Operator

Bolaget bedriver internationell tanksjöfart med en flotta bestående av 11 oljetankers omfattande ca 1,2 milj dwt. Fartygen är byggda mellan 2001 och 2019. Trafikområdet är huvudsakligen inom Europa, Svartahavsområdet och Nordafrika. Antalet kontorsanställda är i nuläget cirka 25 personer.

Till vårt kontor i Mariehamn söker vi en
Ship Operator

Som Ship Operator ingår du i ett litet team som ansvarar för den operativa skötseln av våra fartyg. Du kommer att vara i daglig kontakt med såväl befälhavarna som med internationella mäklare och andra intressenter.

I arbetsuppgifterna ingår bl.a:

• Ansvar över att befälhavarna får nödvändig information om såväl pågående som kommande resor
• Arbeta mot internationella mäklare och befraktare,
• Kalkylering och fakturering
• Specialuppgifter efter intresse och kompetens

Dina egenskaper

Vi söker dig som uppskattar ett arbete i en omgivning där dagarna
sällan är lika varandra. Du är strukturerad, stresstålig och trivs med att ”ha många bollar i luften”. Har du dessutom en släng av bra humor, är punktlig och noggrann är det passande personliga egenskaper för arbetet.

Då vår verksamhet är mycket internationell är goda kunskaper i engelska i såväl tal som i skrift nödvändiga. Fördjupade Excel kunskaper är meriterande liksom erfarenhet av förhandlingar. Även företagets HR ansvar ligger på avdelningen varför även erfarenheter inom detta område är mycket meriterande.

Dina erfarenheter

Till din utbildning tänker vi oss att exempelvis en ekonomiskolning kan vara lämplig. Tidigare arbetserfarenhet av kontorsarbete kan också vara passande.

Information och ansökan

Tjänsten är heltid och ordinarie, tillträde sker enligt överenskommelse. Arbetsplatsen är på kontoret i Mariehamn. Din ansökan med CV och löneanspråk ber vi dig skicka senast den 24 april per e-post till recruitment@lundqvist.aland.fi. Vänligen rikta eventuella frågor gällande tjänsten till Stefan Lundqvist på ovan nämnda e-post adress.

Lundqvist rederierna

Sista ansökningsdag: 

onsdag, april 24, 2019