Verkställande direktör

Lisco Bok och Papper Ab grundades år 1947 och har allt sedan dess betjänat ålänningarna med böcker och kontorsmaterial. Idag är vi ett familjeägt företag etablerat på Skarpansvägen i Mariehamn och i Maxinge, Jomala. Lisco Present och Hobby i Maxinge har tyngdpunkten på hobbymaterial, spel och pussel samt presentartiklar medan butiken på Skarpansvägen är inriktad i huvudsak på litteratur och kontorsmaterial. Omsättningen är ca 1,5 miljoner euro med god lönsamhet, till vilken våra åtta kunniga medarbetare bidrar. Vi ser fortsatt god utveckling för vår verksamhet.

Då vår nuvarande verkställande direktör går vidare till annan tjänst söker vi

Verkställande direktör

Du har naturliga ledaregenskaper, är affärsinriktad, håller kunden i centrum och uppskattar att personalen trivs och utvecklas. Du har ett intresse för böcker och uppskattar alla våra produkter.

Vi erbjuder ett intressant och utvecklande arbete tillsammans med personalen och ägarfamiljerna. Du har nära kontakt med våra privat- och företagskunder samt till den offentliga sektorn genom katalog- och direktförsäljning.

Känner Du för det här arbetet, vänligen kontakta styrelsens ordförande Sven-Harry Boman, tel: +400 475 490, e-post: sven-harry.boman@aland.net eller styrelseledamot Johnny Hellman, tel: +40 522 3089, e-post: johnny.hellman@alpress.ax. Vi behandlar ansökningarna fortlöpande.

Lisco
https://www.lisco.ax

Sista ansökningsdag: 

torsdag, juni 30, 2022