Verkställande direktör

Leakomatic Ab är ett åländskt företag som utvecklar, tillverkar och säljer vattenfelsbrytare av högsta kvalitet på den nordeuropeiska marknaden. Våra produkter är i toppklass. Vi var den första mobil- och wifi-uppkopplade vattenfelsbrytaren på marknaden.  Affärsmodellen är B2B. Vår vision är att göra livet enklare och tryggare för fastighetsägarna, vi har hittills säkrat tusentals fastigheter mot vattenskador. Utveckling, produktion samt kontor finns i Mariehamn, vi är fn 11 anställda i bolaget.

Verkställande direktör 

Vi expanderar nu kraftigt genom ett omfattande partnerskap med en stor industriell europeiskt aktör och genom egna försäljningskontor på den finska och svenska marknaden.

Vår nuvarande VD kommer att lämna bolaget så vi söker Dig som är drivande, kundtillvänd och har ett tekniska intresse, för att leda bolaget till fortsatt framgång. Du tänker strategiskt, har ett brinnande Intresse för försäljning och ett entusiasmerande ledarskap .

Känns det intressant, vänligen anmäl Ditt intresse till styrelsens ordförande Robert Knahpe, robert.knahpe@omsen.ax, som även lämnar närmare uppgifter på tel 018/27642. Vi kommer att fortlöpande utvärdera sökandena. 

Läs mera på vår hemsida www.leakomatic.com 

Leakomatic

Sista ansökningsdag: 

måndag, oktober 12, 2020