Ekonomiansvarig

Vill du börja jobba på en av Ålands bästa arbetsplatser?

Vi är måna om att vår personal trivs och tycker det är roligt att jobba hos oss. Sök jobb hos oss nu!

Klingbergs Elektriska Ab är ett framgångsrikt företag inom El och
VVS branschen. Idag sysselsätter vi drygt 40 personer inom automation, butik, hissar, installation och service. Klingbergs är företaget som sätter kunden i fokus vilket gör vår personals engagemang till en av de absolut viktigaste framgångsfaktorerna.

Till vår administrativa avdelning söker vi för ett moderskapsvikariat en

Ekonomiansvarig

Vi söker en flexibel, noggrann och engagerad person, gärna med några års erfarenhet av att arbeta med ekonomi. Du bör ha en lämplig merkantil utbildning. Du kommer att arbeta självständigt i vårt administrativa team som inkluderar två andra personer.

Tjänsten innefattar bland annat löpande bokföring, hantering av leverantörs-, och kundreskontra, ekonomiplanering och därtill hörande administrativa uppgifter.

Vi arbetar mot en bokföringsbyrå som sköter bokslut och lönehantering.

Svenska i både tal och skrift är ett krav.

Tjänsten är ett moderskapsvikariat på heltid, anställningen inleds omgående eller enligt överenskommelse och varar till 30.09.2019 med eventuell förlängning.

Vi önskar din fritt formulerade ansökan innehållande CV och löneanspråk senast den 19.03.2018 per e-post till info@klingbergs.ax. Märk mailet ansökan Ekonomiansvarig.

Vi kommer behandla inkomna ansökningar löpande vilket innebär att tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag.

För ytterligare information om tjänsten ta kontakt med Ekonomiansvarig Sandra Danielsson eller VD Kent Klingberg på 018-22111 eller fornamn.efternamn@klingbergs.ax.

Klingbergs Elektriska
Godbyvägen 11, AX-22100 Mariehamn

Sista ansökningsdag: 

måndag, mars 19, 2018