Automationsingenjör

Vill du börja jobba på en av Ålands bästa arbetsplatser?

Samtidigt som vi växer och blir större är vi måna om att vår personal trivs och tycker att det är roligt att jobba hos oss. Sök jobb hos oss nu! Klingbergs Elektriska Ab är ett framgångsrikt företag inom el- och vvs-branschen. Idag sysselsätter vi ca 39 personer inom automatik, butik, hissar, installation och service.

Till vårt automationsteam söker vi nu en

Automationsingenjör

Avdelningens huvudsakliga arbetsuppgifter är att konstruera, installera och serva industri- och fastighetsautomation, maskinstyrningar och säkerhetssystem till våra kunder.

Arbetsområdet är i huvudsak på Åland men till viss del även utomlands.

Dina främsta uppgifter kommer vara att i samarbete med teamet programmera, konstruera samt driftsätta och serva styrsystem och automationslösningar.

Vi söker dig med teknisk högskoleutbildning inriktad på automation. Tidigare arbetserfarenhet av PLC-programmering och SCADA-system är meriterande.

Du bör ha goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift.

Tjänsten är en heltidstjänst med möjlig start omgående.

Vi önskar din fritt formulerade ansökan innehållande CV och löneanspråk senast den 20.01.2017 per e-post till info@klingbergs.ax. Märk mailet automationsingenjör.

För ytterligare information ta kontakt med arbetsledare Sam Landström eller VD Niklas Isaksson på telefon +358 18 22 111.

Klingbergs Elektriska Ab
Godbyvägen 11, 22100 Mariehamn

Sista ansökningsdag: 

fredag, januari 20, 2017