Löneräknare

Jomala kommun lediganslår en ordinarie tjänst som

LÖNERÄKNARE

Är du en ansvarsfull, engagerad och positiv person som brinner för att effektivisera dina arbetsuppgifter och utveckla din yrkesroll?

Jomala kommun söker en löneräknare då en av våra kollegor går i pension. Som löneräknare är du en viktig del av kommunens ekonomiförvaltning och ansvarar för att kvalitetssäkra och utveckla löneprocessen. Du kommer att vara en av två löneräknare som arbetar i ett team tillsammans med vår bokförare, ekonom och ekonomichef.

Tjänsten lyder under ekonomichefen. För att vara behörig till tjänsten som löneräknare krävs lämplig examen på gymnasialstadienivå samt inneha tillräcklig erfarenhet av löneräkning, administration och sedvanligt kansli- eller kontorsarbete. Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet.

Tillträde sker enligt överenskommelse.

Vi vill ha din fritt formulerade ansökan och CV senast den 20 maj 2022 kl. 21.00 per e-post till info@jomala.ax. Ange ”Löneräknare” i ämnesraden.

För mer information angående tjänsten se  www.jomala.ax eller kontakta ekonomichef Dan Lindblom på tfn (0)18 329 131,e-post: dan.lindblom@jomala.ax eller ekonom Elin Andersén på tfn (0)18 329 124, e-post: elin.andersen@jomala.ax.

Jomala den 22 april 2022
Kommunstyrelsen i Jomala

Jomala kommun

Sista ansökningsdag: 

fredag, maj 20, 2022