Servicetekniker/ingenjör

INFICON Holding AG är en internationell koncern med huvudkontoret beläget i Schweiz med drygt 1 200 anställda. Koncernen är en ledande tillverkare av vakuuminstrumentering. Företaget på Åland, INFICON Aaland Ab med 55 anställda, är koncernens kompetenscenter för utveckling och tillverkning av keramiska vakuumgivare. Produktionssupportavdelningen består f.n. av 3 personer och arbetsspråket är svenska. Avdelningen har som uppgift att stödja produktionen med installation, service och underhåll av produktionsmaskiner.

Vi söker en servicetekniker/ingenjör

Detta är ett gyllene tillfälle för den som vill ha ett utmanande arbete med spännande tillverkningsprocesser i nya fräscha lokaler!

Våra produkter genomgår många komplexa och egenutvecklade processteg i vakuum och höga temperaturer. Produktionen sker i renrumsmiljö. Vi behöver nu en servicetekniker/ingenjör för att stärka det löpande underhållet och påskynda ibruktagandet av ny utrustning. I arbetet ingår såväl underhåll av maskiner och fastig- het som att delta i och driva projekt med att införskaffa och driftsätta ny utrustning.

Arbetet kan periodvis vara ganska självständigt och det är därför viktigt med egen initiativförmåga. En naturlig del av ditt arbete är att dokumentera vad du gjort.

Din profil:

• Erfarenhet av att felsöka och praktiskt reparera mekanisk och elektrisk/elektronisk utrustning
​• Kunskap om el & automation
• God samarbetsförmåga samt kommunikativ
• Strukturerat arbetssätt, noggrann och bekväm med att dokumentera
• Vilja att lära sig nya saker
• Engelska i tal och skrift

För mer information kontakta Chef Produktionssupport Mattias Sjöstrand tel. +358 18 17 250 eller e-mail: mattias.sjostrand@inficon.com

Sista ansökningsdag: söndagen den 9/5 2021. Ansökningshandlingar mottages via e-post.

Inficon

Sista ansökningsdag: 

söndag, maj 9, 2021