Fastighetstekniker

INFICON Holding AG är en internationell koncern med huvudkontoret beläget i Schweiz med drygt 1 200 anställda. Koncernen är en ledande tillverkare av vakuuminstrumentering. Företaget på Åland, INFICON Aaland Ab med 65 anställda, är koncernens kompetenscenter för utveckling och tillverkning av keramiska vakuumgivare.

Produktionssupportavdelningen består f.n. av 4 personer. Avdelningen har som uppgift att stödja produktionen med installation, service och underhåll av produktionsmaskiner och fastighet. Vi behöver nu en person till avdelningen som kan arbeta med fastighetsfrågor som huvuduppgift.

I arbetet ingår att praktiskt sköta löpande underhåll av fastigheten och utomhusmiljön samt att driva projektering av till- och ombyggnader.

Vi håller just nu på att avsluta projekteringen av en tillbyggnad med byggstart i höst. Projektering av nästa utbyggnad kommer att påbörjas så fort som möjligt.

Vår produktion sker i renrumsmiljö, vilket ställer speciella krav på fastigheten.

Arbetet är självständigt och det är därför viktigt med egen initiativförmåga. Kommunikation och samordning med andra avdelningar är en naturlig del av arbetet. Arbetsspråket är svenska.

Din profil:
• Erfarenhet av praktisk fastighetsskötsel
• Erfarenhet av att läsa fastighetsritningar (arkitekt, el, VVS)
• Förmåga att aktivt delta i projekteringsmöten
• Erfarenhet av DUC-system (vi använder Abelko IMSE)
• Strukturerat arbetssätt, noggrann och bekväm med att dokumentera
• Vilja att lära sig nya saker

För mer information kontakta Chef Produktionssupport Mattias Sjöstrand tel. +358 18 17 250 eller e-mail: mattias.sjostrand@inficon.com

Sista ansökningsdag: söndagen den 15/8 2021.Ansökningshandlingar mottages via e-post.

INFICON Aaland Ab
GODBYVÄGEN 1A, AX-22100 MARIEHAMN, FINLAND
PHONE: +358 (0)18 17 250
http://www.inficon.com

 

Inficon

Sista ansökningsdag: 

söndag, augusti 15, 2021