Automationsingenjör

INFICON Holding AG är en internationell koncern med huvudkontoret beläget i Schweiz med drygt 1 200 anställda. Koncernen är en ledande tillverkare av
vakuuminstrumentering. Företaget på Åland, INFICON Aaland Ab med 70 anställda, är koncernens kompetenscenter för utveckling och tillverkning av keramiska vakuumgivare. Produktionssupportavdelningen består f.n. av 4 personer och arbetsspråket är svenska. Avdelningen har som uppgift att stödja produktionen med installation, service och underhåll av produktionsmaskiner.

Vi söker en automationsingenjör

INFICON Aaland Ab befinner sig i en kraftig tillväxtfas och vi behöver nu automatisera våra produktionsprocesser för att klara av denna expansion. Våra produkter genomgår många komplexa egenutvecklade processteg i vakuum och höga temperaturer i renrumsmiljö. Mycket av processen görs idag för hand och därför söker vi nu en person som kan leda vår automatisering.

Arbetet innebär att man fungerar som projektledare för vår automatisering tillsammans med övrig personal på produktions-supportavdelningen samt externa konsulter och företag. Arbetet är självständigt och därför är det viktigt med egen initiativförmåga. En naturlig del av arbetet är att dokumentera vad man gjort.

Detta är ett gyllene tillfälle för den som vill ha ett utmanande arbete med spännande tillverkningsprocesser i nya fräscha lokaler!

Din profil:

•     Utbildning inom automation eller liknande
•     Erfarenhet av automatisering i form av mekanisk konstruktion   och/eller mekatronik
•     Förmåga att leda projekt
•     God samarbetsförmåga samt kommunikativ
•     Strukturerat arbetssätt, noggrann och bekväm med att dokumentera
•     Vilja att lära sig nya saker
•     Behärskar engelska i tal och skrift

För mer information kontakta Chef Produktionssupport Mattias Sjöstrand tel. +358 18 17 250 eller e-mail: mattias.sjostrand@inficon.com

Sista ansökningsdag: söndagen den 24/10 2021. Ansökningshandlingar mottages via e-post.

 

Inficon

Sista ansökningsdag: 

söndag, oktober 24, 2021