Kylmontörer, Ventilationsmontörer, Rörmontörer, Servicetekniker

HP Kyla & Värme koncernen är ett ledande företag inom husteknik med specialisering på hållbara energilösningar, kyllösningar, teknisk fastighetsskötsel, entreprenad och byggnadsautomation. Tillsammans med våra dotterföretag, HP City Fastighetsservice Ab och HP Klimatservice Ab i Sverige, sysselsätter vi ca. 40 personer. Företaget är solitt och lönsamt.

Företaget är i en kraftig tillväxtfas och därför söker vi
Kylmontörer, Ventilationsmontörer, Rörmontörer, Servicetekniker
för stadigvarande anställning. Vi söker personer med yrkeserfarenhet och förmåga till självständigt arbete. 

Våra serviceobjekt och entreprenader omfattar allt från bostadsbyggnader till affärs- och industrifastigheter. Ett inbyggt servicetänkande uppskattas också.

Vi förväntar oss en arbetserfarenhet inom kyl-, VS-, ventilations- eller automationsteknik, samt förmågan att komma överens med personer i olika situationer. Du är intresserad av att utveckla dig själv. Du deltar också gärna i utvecklingen av vår verksamhet. Kyl-, VS- och el-behörighet är meriterande och B-körkort är ett krav. 

Vi erbjuder en fungerande arbetsomgivning med möjlighet till tilläggsskolning och vi hjälper dig framåt i din personliga utveckling i enlighet med dina målsättningar. Vi erbjuder också en konkurrenskraftig lön och personalförmåner.

Intresserad? I så fall, fyll i din ansökan omgående och tag kontakt med oss för en närmare genomgång av uppgifter som kunde passa din bakgrund och arbetserfarenhet. Vi anställer personer omgående när vi hittar rätt personer.

Ansökningar kan lämnas till info@hp.ax

För tilläggsinformation, kontakta
VD Bengt Avellan, 050 469 5300
Entreprenadchef, Kenth Tapio 0457 343 0567
Servicechef, Johan Lundström 0457 343 4466

HP Kyla & Värme

Sista ansökningsdag: 

torsdag, juli 18, 2019