Servicechef

HP City Fastighetsservice Ab, ett dotterbolag till HP Kyla & Värme Ab, är ett ledande företag inom teknisk fastighetsskötsel. HP City Fastighetsservice är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder medarbetarna möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Här får du ett jobb med rum för hela livet! Koncernen sysselsätter idag totalt ca. 40 personer, är solitt och lönsamt. Vi har precis flyttat in i nya moderna och ändamålsenliga utrymmen i Västerkalmare.

 

HP City Fastighetsservice Ab är i en kraftig tillväxtfas och därför söker vi 
Servicechef

HP City Fastighetsservice  har höga ambitioner avseende både kundnöjdhet, goda affärer och effektiv verksamhet. Som servicechef för fastighetsskötsel ock teknisk service är du med och tar ansvar för att leda och utveckla verksamheten samt skapa engagemang och motivation hos dina medarbetare!

Vi söker dig som har förmågan att se och möta våra kunders behov - du vill vara med och skapa en bra fastighets- och boendemiljö. Det är viktigt att du tycker om lagarbete och har ett positivt förhållningssätt till arbetet, kunder och dina medarbetare. Vi tror att du är en drivande och tydlig ledare som vill jobba på ett affärsmässigt sätt.

HP City Fastighetsservice strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, därför ser vi gärna kvinnliga sökande till denna tjänst.

Låter det intressant? Läs mera på http://fastighetsservice.ax/jobba-hos-oss/ Skicka in din ansökan, CV och löneanspråk senast 15.2.2020. 

Vi anställer omgående när vi hittar rätt person.

Ansökningar kan lämnas till klas.monni@hp.ax

För tilläggsinformation, kontakta VD Klas Monni, tel. 0457 345 7866.

HP City Fastighetsservice Ab

Sista ansökningsdag: 

lördag, februari 15, 2020