Servicetekniker

Trivs du i ett varierande arbete med möjlighet att påverka din vardag och familjeliv? Vill du arbeta i ett nytänkande företag som erbjuder härligt kamratskap, kompetensutveckling och massor med ny teknik? Då är detta något för dig! GridLink Ab är det nya Åländska Drift & Underhållsbolaget inom Vindkraftsteknik, Energilagring, Vätgasprojekt samt Besiktning och Utbildning åt kunder över hela Norden.

Till vår vindkraftsgrupp söker vi initiativrika och drivna

Servicetekniker

Vindkraft och vätgasanläggningar står för en stor del av nya projekt i Norden och vi på GridLink är mycket glada att vara en del av den utveckling som sker just nu. GridLink är väl positionerat mot de största projektägarna och har flera spännande avtal på marknaden, tillsammans med dig kommer vi att sätta normen för utveckling av spetskompetens i en bransch som är här för att stanna. Som servicetekniker har du en viktig roll i arbetet med att hålla hög driftsäkerhet på de anläggningar vi servar.

Arbetsuppgifter I rollen som servicetekniker kommer du att arbeta med drift och underhåll enligt förutbestämda planer, akut felavhjälpande underhåll och reparationer. Att delta i förbättrings-och investeringsprojekt är också en viktig del i arbetet. Du arbetar både självständigt och i team bestående av andra servicetekniker, ingenjörer och planerare. Ni tillsammans ansvarar för att serva våra kunder på bästa möjliga sätt. Vi utgår från Åland, men din placering och bostadsort kan också vara utanför Åland.

Vem är du? För att lyckas i rollen har du en avslutad gymnasieutbildning inom el/automation, vindkraftsteknik, mekanik eller motsvarande och gärna några års arbetslivserfarenhet. Erfarenheter om motordrifter, ström-och frekvensomriktare, systematisk felsökning och schemaläsning, PLC-och HMI är meriterande. Som person är du social, initiativrik, ansvarstagande och gillar ordning och reda. Du är driven, har hög serviceanda och god förmåga att arbeta både självständigt och i grupp. Det är en självklarhet att du delar vårt höga säkerhetstänk även på höga höjder. Tjänsten kräver B-körkort och att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Finska är ett plus.

Varför ska du välja GridLink? Vi är ett nytt åländskt företag med fokus på teknik och smarta lösningar. Vi vill hela tiden utveckla oss och bli ännu bättre. Därför behöver vi kompetenta medarbetare som är nyfikna och engagerade där vi kan vara stolta över att ha skapat en åländsk arbetsplats som ger våra medarbetare möjlighet att utvecklas och växa.

Vi erbjuder:

- Inspirerande och professionella kollegor
- Attraktiva utvecklingsmöjligheter
- Frihet under ansvar
- Stimulerande arbetsmiljö på höga höjder, men också på kontoret
- Fantastiska serviceuppdrag utanför Norden som t.ex. Cypern och Färöarna

Låter det spännande? Har du frågor eller är intresserad av att veta mer är du välkommen att kontakta vår VD Henrik Lindqvist på telefon +358 400 529 176 eller skicka ett mail med personligt brev, CV och löneanspråk till henrik@gridlink.ax
www.gridlink.ax

Gridlink
https://www.gridlink.ax/

Sista ansökningsdag: 

tisdag, juni 20, 2023