Sorterare med ansvar för kläder och mode

Emmaus Åland arbetar för ett socialt och miljömässigt hållbart samhälle. Vi har 30 anställda och 25 personer på arbetsträning i våra butiker och vår sortering i Godby, på Strandgatan och i Norrböle samt i Emmaus returcafé. Vi fokuserar på miljöarbete, socialt arbete och internationella samarbetsprojekt.

Vi utvidgar vår verksamhet och söker därför ordinarie

Sorterare med ansvar för kläder och mode

Från och med den 1 januari 2019 eller enligt överenskommelse, med placering i första hand i vår sortereing i Norrböle. Vi tar emot donerade varor som sorteras, kvalitetsgranskas, värderas och prismärks för försäljning. Större delen av de insamlade varorna skickas som bistånd. Till arbetsuppgifterna hör sortering, varuhantering och prismärkning. I arbetet ingår också att handleda frivilliga, praktikanter och personer på arbetsträning i det dagliga arbetet.

Du som söker:
• Har erfarenhet från kläd- och modebranschen
• Är intresserad av second hand och trender
• Är kreativ, systematisk, noggrann och effektiv
• Är bra på att samarbeta och beredd att ta i där det behövs
• Vill handleda och stödja praktikanter och personer på arbetsträning

Utbildning inomm textil eller mode är meriterande. Vi söker dig som brinner för att skapa ett mer hållbart samhälle och som vill tänka framåt och utveckla verksamheten inom ditt ansvarsområde. Lön enligt Handelns kollektivavtal.

Skicka ansökan med personligt formulerat brev och CV till martha@emmaus.ax. Ansökan ska vara oss tillhanda senast den 20.11.2018. Intervjuer görs fortlöpande. Se mer information på www.emmaus.ax eller kontakta personalansvarig Martha Hannus, tel. 0457 345 5607.

Emmaus-Åland
pb 85, 22101 Mariehamn

Sista ansökningsdag: 

tisdag, november 20, 2018