Hallchef/VD

Eckeröhallen AB, inomhushallen på Åland, för dig som vill ha sommarklimat året runt! Eckeröhallen rymmer en fullstor fotbollsplan som är 101 x 62 meter 
med konstgräsmatta från Saltex. Till våren ska våran nuvarande hallchef Ove njuta av sin pension och vi söker nu Oves efterträdare och därför söker vi nu en:

Hallchef/Vd

Hel-/deltidstjänst enligt överenskommelse.

Som hallchef ansvarar du för den dagliga driften såsom att ta hand om våra kunder och se till att utrustning och andra faciliteter finns på plats. Du upprätthåller kontakt/relationer med lokala sportföreningar och rederier samt övriga externa kunder.

Marknadsföring
I din roll som hallchef ingår att utveckla marknadsföringen på den lokala marknaden samt att utveckla den externa marknadsföringen. Eckeröhallen ska delta på mässor och andra viktiga evenemang.

Att skapa nya kundrelationer är en viktig del av ditt arbete för att utveckla/stärka den lokala besöksnäringen.

Din profil:
Du gillar utmaningar och har kunskaper/erfarenheter av företagsekonomi och marknadsföring. Du är teknisk och praktiskt lagd och är inte rädd att ”kavla upp ärmarna”. Erfarenhet av att planera och genomföra  evenemang av olika karaktär är viktigt.

Du är utåtriktad och förstår vikten av kundservice och att skapa och utveckla kundrelationer.

Utbildning/Erfarenheter
• Företagsekonomi/marknadsföring, tekniskt kunnande är en merit
• Erfarenheter av evenemang eller liknande

Skicka din fritt formulerade ansökan till: hallchef@eckerohallen.fi

För information kontakta hallchef Ove Sundblom, +358 (0)18 37 30 10 eller ordförande Söderlund 0457-313 4901 www.eckerohallen.fi/

Sista ansökningsdag: 11.1.2019

Eckeröhallen Ab
Käringsundsvägen 85, 22270 Eckerö

Sista ansökningsdag: 

fredag, januari 11, 2019