Affärsområdeschef för Kort & mobila betalningar

Vi söker nu till Mariehamn:

Affärsområdeschef för Kort & mobila betalningar

Crosskey, söker nu en energisk ledare till sitt viktiga och växande affärsområde Kort & mobila betalningar. Affärsområdet har marknadens ledande plattform på den finska marknaden och är i stark tillväxt på den svenska marknaden.

I rollen som Affärsområdeschef har du totalansvaret (full P&L) för verksamheten med medarbetare som är placerade vid våra kontor både i Mariehamn och Vanda. Det handlar om ca 45 anställda och konsulter i en mix av produktspecialister och teknisk kompetens. Du jobbar med mål, strategier, budget och uppföljningar. Jobbet är en kombination av att lägga fokus på kunder och marknad, med syfte att alltid ha rätt erbjudande och vara en attraktiv leverantör till aktörer på kortmarknaden. Samtidigt som du i din egenskap av affärsområdeschef skall stå för ett inspirerande, närvarande och modernt ledarskap för affärsområdets alla medarbetare.

Du rapporterar till företagets VD och ingår i ledningsgruppen. Det är viktigt att du har stort intresse för branschen och dess förutsättningar. Crosskey är ett företag som växer och därför behövs ett visst entreprenöriellt sinne i kombination med ett åtgärdsfokuserat och närvarande ledarskap. Du är affärsmässig, kommunikativ och lyhörd. Ditt teams förmåga att leverera goda resultat är viktigare än egen prestige.

För rätt person väntar en spännande resa
– med engagemang, ansvar och samarbete kommer man ta affärsområdet långt!

Passar ovanstående in på dig?
Välkommen med din ansökan via vår e-rekrytering www.crosskey.fi/sv/arbeta-hos-crosskey.

Vi kommer att behandla ansökningar vartefter de kommer in men sista ansökningsdag är den 6 december 2019.

Vi ser fram emot att höra från dig!
Frågor besvaras av Monika Sigmark på mobil +358 4071784 56 eller e-post monika.sigmark@crosskey.fi

Crosskey Banking Solutions Ab Ltd
Elverksgatan 10, 22100 Mariehamn

Sista ansökningsdag: 

fredag, december 6, 2019