Redovisningskonsult med IT-ansvar

Confido söker ny medarbetare

Redovisningskonsult med IT-ansvar

Redovisningsbranschen erbjuder idag mer och mer möjligheter till digitalisering och automatisering vilket även innebär en del systemhantering i olika faser. Arbetet som redovisningskonsult med IT-ansvar innebär att du utöver arbetet som redovisningskonsult även skulle vara delansvarig för utveckling och underhåll av våra system, dels internt men även utåt tillsammans med våra kunder.

Som redovisningskonsult ansvarar du för löpande redovisning och bokslut, löneredovisning samt övrig rapportering till kunder och myndigheter. Du ansvarar själv för en portfölj med egna kunder där du självständigt och med stöd från övriga i vårt team får ta dig an en mängd varierande uppgifter inom företagandets värld.

Har du lämplig utbildning och gärna erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är du den vi söker. Har du dessutom en öppen attityd och vilja att tillsammans med medarbetare och kunder finna kreativa lösningar som utvecklar våra rutiner och system är du rätt person för jobbet.

Urval sker fortlöpande så skicka in din ansökan redan idag. Sista ansökningsdag 24.4.2019. Skicka ansökan till info@confido.ax eller till Confido Bokföringsbyrå Ab, Strandgatan 6, 22100 Mariehamn.

För närmare information:
Thomas Söderlund 527 904, 0457 548 3659
Ulf Söderlund 527 901, 040 594 1298

Confido Bokföringsbyrå Ab utför redovisningsuppdrag åt över 200 företagskunder, huvudsakligen små och medelstora företag från Åland. Vi har varit i branschen sedan 1987 och är idag 9 medarbetare som jobbar hårt för att våra kunder ska kunna lita på oss i alla lägen.

Confido bokföringsbyrå
Strandgatan 6D, 22100 Mariehamn

Sista ansökningsdag: 

onsdag, april 24, 2019