Receptionist och caféansvarig

Ålands Idrottscenter är en anläggning med simhall, idrottshall, gym och vandrarhem. Vi har också café och turistinformation. Vi söker nu en person till vår reception med ansvar även för vårt café.

Som receptionist har du som uppgift att ta emot bokningar till våra aktiviteter och till vandrarhemmet. Ta hand om förberedelser inför olika typer av gruppbokningar. Vara en spindel i nätet i all vår verksamhet och aktivt delta i att utveckla vår verksamhet. Du bör vara beredd på att hoppa in som badvärd vid t.ex. sjukdom eller semestertider vilket innebär att du behöver vara simkunnig.

Som ansvarig för caféverksamheten tar du hand om försäljningen, beställningar, servering, städning och disk och du är delaktig vid val av sortiment. För oss är kundnöjdhet ett ledord och vi söker dig som är intresserad av kundservice och träning och hälsa.

Anställningen omfattar 80% av heltid och arbetstiden är schemalagd, dagtid, kvällstid och helger. Arbetsspråket är svenska men vi ser gärna att du kan tala både finska och engelska. Tjänsten är en tillsvidare anställning med en prövotid på 3 månader.

Vi börjar med rekryteringen omgående så skicka in din ansökan så snart som möjligt men senast 27 augusti. Skicka in din ansökan med CV till info@idrottscenter.com märkt med Receptionist och caféansvarig. Kontakta VD Regina Lindblom om du har frågor, telefonnummer är +358 405 689 803.

Ålands idrottscenter

Sista ansökningsdag: 

måndag, augusti 27, 2018