Elnätschef

Då vår elnätschef går i pension söker vi en elnätschef med ansvar för att driva och utveckla vår elnätsverksamhet. Du kommer leda ett team på 15 medarbetare och ingå i ledningsgruppen.

Arbetsuppgifter
I arbetsuppgifterna ingår att planera elnätets utveckling, utbyggnad och investeringar, drift och underhåll samt ha ett övergripande tekniskt ansvar för elnätet. En viktig uppgift är att leda bolagets elnätsdrift i en snabbt föränderlig miljö med nya utmaningar.

Vi erbjuder
Vi erbjuder intressanta, varierande och utmanade arbetsuppgifter tillsammans med trevliga arbetskamrater. Vi har korta beslutsvägar och det finns goda möjligheter att påverka.

Profil
Vi söker en ingenjör med gedigen erfarenhet av distributionsnät och vana att leda medarbetare. Arbetet förutsätter elbehörighet S1. Du har ett ekonomiskt sinne och känsla för helheter samt intresse för att ta dig an utmaningarna som framtidens elnät för med sig.

Förfrågningar riktas till elnätschef Jan Lindgrén, telefon 018 - 39 229 eller e-post jan.lindgren@el.ax eller till VD David Karlsson telefon 018 – 39 226 eller e-post david.karlsson@el.ax. Din ansökan med CV och löneanspråk vill vi ha senast den 23 mars 2023 e-post rubricerad ”Elnätschef” till jan.lindgren@el.ax

Ålands Elandelslag
https://www.el.ax/

Sista ansökningsdag: 

torsdag, mars 23, 2023