Medarbetare till ekonomiavdelningen

Ålands Tidnings-Tryckeri Ab är det äldsta och ledande tidnings- och tryckeriföretaget på Åland. Koncernen ger ut Ålandstidningen, bedriver tidningstryckerirörelse samt reklam och webbyråverksamhet. Dessutom äger ÅTT fastigheter för eget bruk och för uthyrning. 

Vi söker nu för ett moderskapsvikariat en medarbetare till ekonomiavdelningen. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av fakturering, hantering av leverantörsfakturor samt tillhörande betalningar och reskontrauppföljning. Du hanterar momsredovisning, löpande avstämningar och statistik. Även bokföring och löneadministration kan bli aktuellt.

Vem söker vi? Du har utbildning på minst gymnasialnivå och/eller erfarenhet av liknande arbete. Vi arbetar i ett flertal olika program så goda datakunskaper är en förutsättning. Du har nära kontakt med säljteamet i det dagliga arbetet.

För att trivas med jobbet bör du ha följande egenskaper:

• Noggrann och strukturerad
• Serviceinriktad med god kommunikationsförmåga
• Stresstålig och ansvarstagande

Vill du veta mer? Kontakta redovisare Emelie Welin tel 26 639.

Sänd din ansökan och CV per e-post till: emelie.welin@alandstidningen.ax. Välkommen med din ansökan senast fredag 24 september. Rekryteringen sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Tillträde enligt överenskommelse.

Åland Tidnings-Tryckeri Ab

Sista ansökningsdag: 

fredag, september 24, 2021