Sales Coordinator

Åland Post är ett aktiebolag med hög servicenivå och starkt kundfokus. 
Vi är en av Ålands största landbaserade arbetsgivare med cirka 210 anställda.

Till vårt team Bank & Försäkring söker vi nu en

Sales Coordinator

Tillsvidareanställning 80 % • Placeringsort Sviby, Åland

Team Bank & Försäkring är en del av Åland Posts affärsområde Pack & Distribution. Vi säljer tjänster till företag i Finland inom kundkommunikation, t.ex. print- och kuverteringstjänster men även digitala distributionskanaler. Vi erbjuder utskrifter, kuvertering och leverans av fakturor och pappersutskick från återkommande kund- eller medlemsutskick till direktreklamkampanjer. Produktionen görs i samarbete med bland annat Xerox som printhus, där Åland Post ansvarar för avtal, kontakten med kunder, samarbetspartners och postala operatörer. Nu förstärker vi teamet med en ny tjänst som Sales Coordinator.

ARBETSUPPGIFTER

Du följer upp externa och interna kostnader och intäkter. Du sammanställer faktureringsunderlag och säkerställer att dessa är korrekta. Jobbet innebär externa kontakter med våra kunder som bland annat är ledande banker och försäkringsbolag i Finland och föreningar. Kontakten sker i regel på svenska eller finska.

Arbetet innebär regelbunden uppföljning av prisuppgifter, beställningar samt uppföljning och registrering av postala flöden. Du gör statistikunderlag över försäljning och lönsamhet på kundnivå. Du kommer också att delta i budgeteringsarbetet.

OM DIG

Du är noggrann, strukturerad och gillar många bollar i luften. Du är intresserad av att automatisera lösningar och processer. Du delar gärna med dig av dina kunskaper och är bra på att kommunicera både skriftligt och muntligt. Vi tror du har:

•    Utbildning med lämplig inriktning.
•    Språkkunskaper i svenska, finska och engelska.
•    Vana av att jobba i Excel. Erfarenhet av Microsoft Dynamics NAV ses som en merit.
•    Erfarenhet av motsvarande arbete är en merit.

Frågor? Björn Tennström, försäljningschef, Sales Manager Finans, bjorn.tennstrom@alandpost.com  + 358 (0)18 636 736 eller
Marika Lindström, HR Manager, marika.lindstrom@alandpost.com + 358 (0)18 636 714

Skicka din ansökan och CV till jobb.alandpost.com senast den 27 november 2022. Tjänsten tillsätts fortlöpande under ansökningstiden.
 

Vi ser fram emot din ansökan!

Åland - Post

Sista ansökningsdag: 

söndag, november 27, 2022