Arkitekt & byggnadsingenjör

a1k partners ab är ett arkitekt- och konstruktionsplaneringskontor i Mariehamn med 4 medarbetare som arbetar med olika spännande projekt.  Vi ser en ökad efterfrågan på våra tjänster och därför söker vi nu nya medarbetare;

• en arkitekt
• en byggnadsingenjör

Du är utbildad arkitekt/ingenjör och har erfarenhet från liknande anställningar, antingen som handläggande eller medverkande arkitekt/ingenjör. Du har erfarenhet med projektering och förståelse för alla delar från skiss till projektering inom ditt ansvarsområde.

Du gillar utvecklingsprocesser och att ta egna initiativ. Du är van att arbeta både självständigt och i grupp, erfarenhet av speciellt Revit, AutoCad, men även SketchUp, Adobe och Microsoft Office är meriterande. Du har som handläggande arkitekt/ingenjör erfarenhet med att kommunicera med kunder och andra aktörer såsom myndigheter.

Du kan kommunicera både skriftligt och i tal på svenska (även finska meriterande).

Vi erbjuder konkurrenskraftiga anställningsvillkor med friskvårdsbidrag och individuell kompetensutveckling.

Ansökan
Skicka Din fritt formulerade ansökan och aktuellt CV till dick@a1k.ax senast den 15 april 2019. Har Du frågor kring tjänsten? Vänligen kontakta Dick Lindström tlf 018-13981 alt. mobil 04575301538. Välkommen med Din ansökan!

                                                          

A1k Partners
Tullpackhuset, Hamnplan 1, 22100 Mariehamn

Sista ansökningsdag: 

måndag, april 15, 2019